Vol met goede voedingstoffen en kleurige groente.

  • 2 personen
  • minder dan 30 minuten
  • hoofdgerecht
  • 535 kcal

Dit recept is afkomstig van het voedingscentrum.nl

 150 g bulgur
 2 eetlepel cashewnoten
 150 g tofu
 1 theelepel paprikapoeder
 5 theelepel gemalen komijn
 peper
 400 g roerbakgroente of restjes groente
 2 eetlepel olie
 8 takjes koriander
1

Bereid de bulgur volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Rooster de cashewnoten in een droge koekenpan licht.
Laat de tofu uitlekken en snijd in blokjes. Voeg de paprikapoeder, komijn en peper toe.
Roerbak de groente en tofu in de hete olie in enkele minuten gaar.
Was de koriander en snijd klein.
Meng de bulgur door het groente-tofumengsel.
Garneer met cashewnoten en koriander.

Ingrediënten

 150 g bulgur
 2 eetlepel cashewnoten
 150 g tofu
 1 theelepel paprikapoeder
 5 theelepel gemalen komijn
 peper
 400 g roerbakgroente of restjes groente
 2 eetlepel olie
 8 takjes koriander

Aanwijzingen

1

Bereid de bulgur volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Rooster de cashewnoten in een droge koekenpan licht.
Laat de tofu uitlekken en snijd in blokjes. Voeg de paprikapoeder, komijn en peper toe.
Roerbak de groente en tofu in de hete olie in enkele minuten gaar.
Was de koriander en snijd klein.
Meng de bulgur door het groente-tofumengsel.
Garneer met cashewnoten en koriander.

Notes

Bulgur met groente, tofu en noten